Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL

champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL groeit HELE JAAR. Deze Champignon wordt maximaal 2 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
BloeiperiodeVoorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL

De champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige en leuke manier uw eigen paddenstoelen te kweken. Deze set bevat een speciaal samengestelde natuurlijke compost, die ervoor zorgt dat uw champignons optimaal kunnen groeien en gedijen. Daarnaast wordt er ook de benodigde afdekaarde meegeleverd, zodat u direct aan de slag kunt. Met deze champignonkweekset kunt u voortaan genieten van verse champignons, precies op het moment dat u ze nodig heeft. Geen gedoe meer met het kopen van champignons in de winkel, die soms al wat ouder zijn en minder smaakvol. Met deze kweekset heeft u altijd toegang tot verse en smaakvolle champignons, die u kunt oogsten wanneer ze op hun piek zijn. Daarnaast is het kweken van uw eigen champignons ook nog eens een leuke en educatieve activiteit. U kunt het hele groeiproces volgen, van het planten van de champignonsporen tot het zien opkomen van de eerste paddenstoelen. Het is een fascinerend proces dat u een dieper begrip geeft van de natuur en de groei van voedsel. Dus waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen champignons met de champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL

De champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL kan je HELE JAAR zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar, Najaar, Winter.

De champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL bloeit . 

De champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL is Champignon. Heerlijk om mee te koken.

De champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL groeit maximaal tot 2 cm hoogte.

Bij het kopen van deze champignonkweeksetTE CHAMPIGNON XXL vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.