Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing

Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing

Met Bloemkool Amazing haal je een ware verrassing in huis voor je moestuin op het balkon, (dak)terras of in de tuin! Deze prachtige bloemkool kan perfect worden opgekweekt in potten, bakken, plantzakken of zelfs in een vierkante meter tuin. Zaai de zaden tussen april en juli en verplant ze later. Je zult versteld staan van de productiviteit van deze plant, met zijn schitterende witte kolen. Deze Bloemkool Amazing is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot voor je smaakpapillen. De kolen zijn heerlijk mals en vol van smaak. Met dit ras haal je de ultieme culinaire ervaring in huis, rechtstreeks vanuit je eigen moestuin. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze bloemkool is gemakkelijk te telen en zal je belonen met een overvloedige oogst. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en schoonheid van Bloemkool Amazing. Of je nu een klein balkon hebt of een uitgestrekte tuin, deze plant past zich moeiteloos aan aan elke omgeving. Voeg een vleugje groen toe aan je buitenruimte en geniet van de smaakvolle beloningen die deze prachtige bloemkool te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing

De Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing bloeit . 

De Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Patio Vegetables, Bloemkoool Amazing vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.