Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Peulen Delikett

Hortitops Zaden Peulen Delikett

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Peulen Delikett groeit . Deze Peulen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Peulen Delikett

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Peulen Delikett

Peulen - Delikett of Sugar Snap zijn heerlijke groenten die perfect zijn voor eigen teelt in de tuin. Met Hortitops Zaden Peulen Delikett kunt u deze smaakvolle peulen gemakkelijk zelf kweken. Zaaien kan in de volle grond vanaf begin april tot half mei, waardoor u al snel kunt genieten van uw eigen verse oogst. Deze peulen gedijen het beste wanneer ze worden gekweekt met behulp van (tonkin) stokken. Door deze stokken in rijen te plaatsen, biedt u de peulen de ondersteuning die ze nodig hebben om te groeien en te gedijen. Een groot voordeel van Hortitops Zaden Peulen Delikett is dat ze ook zonder rijshout of gaas kunnen worden gekweekt. Hierdoor kunt u de regelafstand tussen de peulen verkleinen tot ongeveer 60 cm, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte in uw tuin. Met Hortitops Zaden Peulen Delikett kunt u genieten van heerlijke, verse peulen uit uw eigen tuin. Deze zaden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een uitstekende oogst. Begin met zaaien in de lente en binnen de kortste keren zult u beloond worden met sappige, knapperige peulen die perfect zijn om te koken, in salades te gebruiken of gewoon als gezonde snack te eten. Ervaar de voldoening van het zelf kweken van uw eigen groenten met Hortitops Zaden Peulen Delikett.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Peulen Delikett

De Hortitops Zaden Peulen Delikett kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Peulen Delikett bloeit . 

De Hortitops Zaden Peulen Delikett is Peulen. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Peulen Delikett kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Peulen Delikett groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Peulen Delikett vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.