Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Raapstelen Gele

Hortitops Zaden Raapstelen Gele

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Raapstelen Gele groeit . Deze Spinazie wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Raapstelen Gele

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Raapstelen Gele

De Hortitops Zaden Raapstelen Gele brengen een zonnige en smaakvolle toevoeging aan je tuin! Deze gele raapstelen zijn perfect om van half februari tot eind maart onder glas te zaaien en vervolgens buiten te laten groeien tot september. Je kunt ze zowel breedwerpig zaaien als in regels, afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbare ruimte. Wat deze raapstelen echt bijzonder maakt, is het jonge blad en de sappige stelen die als spinazie kunnen worden gestoofd en gegeten. De smaak is heerlijk mild en licht pittig, waardoor ze een smakelijke toevoeging zijn aan verschillende gerechten. Denk aan roerbakgerechten, soepen, salades of gewoon als bijgerecht bij jouw favoriete maaltijd. Met de Hortitops Zaden Raapstelen Gele haal je niet alleen een smaakvolle groente in huis, maar ook een vrolijk en kleurrijk element voor jouw moestuin. Geniet van de prachtige gele tinten en de heerlijke smaak die deze raapstelen te bieden hebben. Zaai ze vandaag nog en laat je verrassen door deze veelzijdige en gezonde toevoeging aan jouw culinaire avonturen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Raapstelen Gele

De Hortitops Zaden Raapstelen Gele kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Raapstelen Gele bloeit . 

De Hortitops Zaden Raapstelen Gele is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Raapstelen Gele kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Raapstelen Gele groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Raapstelen Gele vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.