Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Paprika Piquillo

Buzzy® Organic Paprika Piquillo

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Paprika Piquillo groeit Voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Paprika Piquillo

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Paprika Piquillo

Met de Buzzy® Organic Paprika Piquillo kunt u nu uw eigen paprika op een duurzame en biologische manier kweken! Deze speciale zaden zijn met zorg geselecteerd om ervoor te zorgen dat u de meest smaakvolle en gezonde paprika's kunt oogsten. Begin uw eigen biologische tuin en geniet van heerlijke, zelfgekweekte paprika's! De Buzzy® Organic Paprika Piquillo zaden zijn afkomstig van gecertificeerde biologische teelt en bevatten geen schadelijke chemicaliën of pesticiden. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw eigen paprika's kweken, wetende dat u bijdraagt aan een gezondere en duurzamere wereld. Deze zaden zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun smaak en kwaliteit, en garanderen een rijke oogst van sappige en zoete paprika's. Met deze biologische paprika zaden heeft u de mogelijkheid om uw eigen voedsel te produceren op een verantwoorde en natuurlijke manier. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, de Buzzy® Organic Paprika Piquillo is perfect voor iedereen die graag zijn eigen paprika's wil kweken. Voel de voldoening van het zien groeien van uw eigen planten en het oogsten van verse, biologische paprika's rechtstreeks uit uw eigen tuin. Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen biologische paprika's met de Buzzy® Organic Paprika Piquillo zaden!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Paprika Piquillo

De Buzzy® Organic Paprika Piquillo kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Organic Paprika Piquillo bloeit Zomer. 

De Buzzy® Organic Paprika Piquillo is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Paprika Piquillo kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Paprika Piquillo groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Paprika Piquillo vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.