Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad

Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad groeit Voorjaar - zomer. Deze Spinazie wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad

De Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad is een fantastische toevoeging aan uw moestuin. Met zijn unieke eigenschappen en heerlijke smaak zal deze spinazievariëteit zeker uw hart veroveren. Zaai deze zaden tussen begin februari en begin maart onder glas, en geniet van een overvloedige oogst van sappige, groene bladeren. Deze bijzondere spinazievariant groeit uit tot indrukwekkende reuzenbladeren, waardoor u kunt genieten van extra grote porties verse spinazie. Het scherpzaad zorgt voor een snelle en betrouwbare kieming, waardoor u snel kunt genieten van uw eigen zelfgekweekte spinazie. De Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad gedijt het beste in goed doorlatende grond en heeft een voorkeur voor een zonnige tot halfschaduwrijke locatie. Het is een winterharde groente die bestand is tegen koude temperaturen, waardoor u ook in de vroege lente al kunt genieten van verse spinazie. Voeg deze smaakvolle, gezonde groente toe aan uw moestuin en geniet van de vele culinaire mogelijkheden die de Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad

De Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad bloeit Nvt. 

De Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Spinazie Amsterdams Reuzenblad scherpzaad vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.