Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden Cherrytomaat Blush

Tomaten zaden Cherrytomaat Blush

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden Cherrytomaat Blush groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 250 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden Cherrytomaat Blush

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden Cherrytomaat Blush

Tomaten zaden Cherrytomaat Blush zijn perfect voor liefhebbers van heerlijke, zoete cherrytomaten. Deze tomatensoort produceert kleine, langwerpige vruchten met prachtige oranje-rode kleuren en gemarmerde oranje-roze strepen. Met zijn oorsprong in Amerika is de Cherrytomaat Blush een productieve en vroegbloeier. Wat deze tomaten echt bijzonder maakt, is hun onweerstaanbare zoetheid en sappigheid. De vruchten zijn bijzonder fruitig en hebben een verrukkelijke smaak. Ze doen denken aan de smaak van grote cherrytomaten, maar dan met een unieke draai. Met een grootte van 4 tot 5 cm rijpen de tomaten snel af, waardoor je al snel kunt genieten van een overvloedige oogst. Met de Cherrytomaat Blush zaden kun je je eigen tomatenplanten laten groeien en genieten van de smaakvolle vruchten. Deze tomatenplanten zijn perfect voor zowel ervaren tuiniers als beginners, omdat ze relatief gemakkelijk te kweken zijn. Voeg wat kleur en zoetheid toe aan je moestuin met de Tomaten zaden Cherrytomaat Blush!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden Cherrytomaat Blush

De Tomaten zaden Cherrytomaat Blush kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Blush bloeit zomer. 

De Tomaten zaden Cherrytomaat Blush is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Blush kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Blush groeit maximaal tot 250 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden Cherrytomaat Blush vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.