Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Oranjebandzaden Paprika Vereda F1

Oranjebandzaden Paprika Vereda F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjebandzaden Paprika Vereda F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjebandzaden Paprika Vereda F1

Aantal in verpakking8 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Oranjebandzaden Paprika Vereda F1

Dit speciale ras van Oranjebandzaden, genaamd Paprika Vereda F1, is ontwikkeld met zowel de professionele kweker als de enthousiaste hobbytuinier in gedachten. Vereda is een krachtig F1 hybride-ras dat al vroeg in het seizoen lange, stevige groene vruchten produceert, die tijdens het rijpen prachtig rood kleuren. Dit ras groeit snel en is ideaal voor een vroege oogst. De vruchten worden ongeveer 20 cm lang en hebben een uitstekende smaak. Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om de zaden binnen te zaaien in potten of in een verwarmd hobbykasje. De ideale temperatuur voor het ontkiemen van de zaden is 20°C en de beste zaaitijd is februari-maart. Zodra het eerste blad verschijnt, is het belangrijk om elke plant in een aparte pot te zetten. In mei kunnen de zaailingen dan worden uitgeplant in de volle grond of in de kas, met een afstand van 80 x 40 cm tussen de planten. Het is ook aan te raden om een steunstok bij elke plant te plaatsen om de groeiende vruchten te ondersteunen. Het is belangrijk om de hoofdstengel van de plant te toppen en slechts 3 tot 4 zijscheuten aan te houden. Alle andere zijscheuten moeten systematisch worden verwijderd om de plant alle energie te geven voor de ontwikkeling van de vruchten. Gedurende het groeiseizoen moet de grond altijd vold.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjebandzaden Paprika Vereda F1

De Oranjebandzaden Paprika Vereda F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Oranjebandzaden Paprika Vereda F1 bloeit Zomer. 

De Oranjebandzaden Paprika Vereda F1 is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Oranjebandzaden Paprika Vereda F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjebandzaden Paprika Vereda F1 groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjebandzaden Paprika Vereda F1 vind je 8 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.