Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Koreaanse munt

Kruiden zaden Koreaanse munt

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Koreaanse munt groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Koreaanse munt

Aantal in verpakking350 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Koreaanse munt

De Kruiden zaden Koreaanse munt, ook bekend als anijsplant en dropplant, zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin. Deze plant heeft aantrekkelijke, lichtpaarse bloemspiralen die bestaan uit kleine bloemetjes. De rechtopstaande stengels zijn bedekt met licht- tot donkergroen blad. Het gedroogde blad van de Koreaanse munt heeft een heerlijke anijsachtige smaak. Het wordt vaak gebruikt om een verkwikkende thee van te maken die kan helpen bij het verlichten van opkomende verkoudheid door middel van zweten. Daarnaast is deze plant ook nog eens zeer aantrekkelijk voor bijen en vlinders, waardoor het een echte aanwinst is voor elke tuin. Het is belangrijk om te weten dat de Koreaanse munt een meerjarige plant is, maar in ons klimaat zijn blad verliest in de herfst. Om ervoor te zorgen dat deze plant goed blijft gedijen, is het belangrijk om hem te beschermen tegen vorst en sneeuw. Met een maximale hoogte van 60-100 cm is deze plant perfect voor zowel grote als kleine tuinen. Voeg een vleugje exotisme toe aan je tuin met de Kruiden zaden Koreaanse munt!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Koreaanse munt

De Kruiden zaden Koreaanse munt kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Koreaanse munt bloeit zomer. 

De Kruiden zaden Koreaanse munt is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Koreaanse munt kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Koreaanse munt groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Koreaanse munt vind je 350 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.