Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Bloemkool zaden All Year Round

Bloemkool zaden All Year Round

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Bloemkool zaden All Year Round groeit voorjaar - zomer - najaar. Deze Kool wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Bloemkool zaden All Year Round

Aantal in verpakking500 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Bloemkool zaden All Year Round

Bloemkool zaden All Year Round zijn perfect voor liefhebbers van bloemkool die het hele jaar door willen genieten van deze heerlijke groente. Dit oude Engelse ras is niet alleen gemakkelijk te kweken, maar ook erg populair en betrouwbaar. Het kan in alle seizoenen worden gezaaid en geoogst, waardoor je altijd verse bloemkool in je tuin kunt hebben. Deze zaden zijn vooral geschikt om in de zomer te zaaien en vervolgens te laten overwinteren voor een oogst in het daaropvolgende jaar. De kleine, compacte planten groeien uit tot grote, stevige kolen. Om ervoor te zorgen dat deze bloemkool optimaal groeit, heeft hij een goede, rijke, vochtige en goed gedraineerde grond nodig. Maar maak je geen zorgen, want met de juiste verzorging zal deze bloemkool goed gedijen. Een ander voordeel van de Bloemkool zaden All Year Round is dat ze goed bewaard kunnen worden. Dus zelfs als je een grote oogst hebt, hoef je je geen zorgen te maken dat je niet alles direct kunt consumeren. Bewaar de bloemkool op een koele en droge plaats en geniet er nog lang van. Met deze zaden kun je niet alleen genieten van de heerlijke smaak van bloemkool, maar ook van het plezier van het kweken van je eigen groenten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Bloemkool zaden All Year Round

De Bloemkool zaden All Year Round kan je voorjaar - zomer - najaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Bloemkool zaden All Year Round bloeit n.v.t.. 

De Bloemkool zaden All Year Round is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Bloemkool zaden All Year Round kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Bloemkool zaden All Year Round groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Bloemkool zaden All Year Round vind je 500 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.