Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1

Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Aubergine wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1

De Sluis Garden Aubergine / Potaubergine Patio Baby F1, winnaar van de "All America Selections" (AAS), is een prachtige en smaakvolle toevoeging aan uw balkon of patio. Deze plant gedijt uitstekend in grote potten vanwege zijn bescheiden hoogte van ongeveer 50 cm. Het valt op met zijn mooie roze bloemen, heeft geen stekels en produceert gezonde vruchten van ongeveer 7,5 cm lang. Deze baby-vruchten zijn zeer zacht van smaak, waardoor ze perfect zijn om direct van de plant te plukken en te genieten. Deze aubergineplant heeft wel een warm en beschut hoekje nodig om optimaal te kunnen groeien en een overvloedige oogst te garanderen. Na de vruchtzetting is het belangrijk om de bloemblaadjes direct te verwijderen, omdat anders de vruchten kunnen afsterven. Hierdoor kunt u blijven genieten van een continue oogst gedurende het seizoen. Met de Sluis Garden Aubergine / Potaubergine Patio Baby F1 kunt u niet alleen uw balkon of patio opvrolijken met zijn prachtige bloemen, maar ook genieten van heerlijke, verse aubergines rechtstreeks uit uw eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1

De Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1 is Aubergine. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1 groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Aubergine/ Potaubergine Patio Baby F1 vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.