Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Rode Kool Dikke

Protectate zaden: Rode Kool Dikke

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Rode Kool Dikke groeit lente - zomer. Deze Kool wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Rode Kool Dikke

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Rode Kool Dikke

De Protectate zaden: Rode Kool Dikke zijn een must-have voor elke gepassioneerde tuinier. Deze zaden creëren prachtige, dikke en grote kroppen rode kool. De kroppen zijn perfect rond en hebben een opvallend dichte structuur. Met hun roodachtige tot felrode kleur voegen ze een visueel feest toe aan elke moestuin. Het zaaien van deze zaden is eenvoudig en kan worden gedaan van maart tot juni. Door ze op het juiste moment te zaaien, kunt u genieten van een overvloedige oogst van heerlijke rode kool. Deze koolsoort is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een smaakvolle toevoeging aan uw gerechten. De Protectate zaden: Rode Kool Dikke zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor gezonde en stevige planten die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Met deze zaden kunt u uw eigen verse rode kool kweken, boordevol voedingsstoffen en smaak. Voeg een vleugje kleur toe aan uw moestuin en geniet van de voldoening van het kweken van uw eigen groenten met de Protectate zaden: Rode Kool Dikke.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Rode Kool Dikke

De Protectate zaden: Rode Kool Dikke kan je lente - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Protectate zaden: Rode Kool Dikke bloeit geen bloemen. 

De Protectate zaden: Rode Kool Dikke is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Rode Kool Dikke kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Rode Kool Dikke groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Rode Kool Dikke vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.