Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda

Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda groeit Voorjaar - zomer. Deze Bonen wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda

"In de vollegrond vanaf half mei tot half juni. De eenvoudigste teeltwijze is wel de fascinerende Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda. Deze buitengewone bonenplant is een absolute must-have voor elke tuinier die graag zijn eigen groenten kweekt. Met zijn indrukwekkende groeikracht en klimmende eigenschappen, zal deze plant je verrassen en verwonderen terwijl hij zich een weg omhoog baant langs stevige stokken of gaas. De Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda blinkt niet alleen uit in zijn groeipotentieel, maar ook in zijn royale oogst. De sappige, malse bonen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een heerlijke smaak die zowel jong als volwassenen zal bekoren. Bovendien is deze bonenplant zeer gemakkelijk te verzorgen en te kweken. Met een goede bodemvoorbereiding en regelmatige bewatering zal de Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda je belonen met een overvloedige oogst. Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje avontuur toe aan je tuin met de Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda en geniet van de voldoening van het telen van je eigen verse en smakelijke bonen. Deze veelzijdige plant biedt niet alleen een prachtige aanblik in je tuin, maar zal ook je smaakpapillen verwennen met zijn heerlijke vruch.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda

De Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda bloeit Zomer. 

De Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Klimmende Snijboon/ Stoksnijboon Helda vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.