Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch

Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch

Aantal in verpakking350 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch

De Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch is een veelzijdige groente die op verschillende manieren gegeten kan worden. Of je nu van rauwe salades houdt, gekookte spinazie wilt bereiden of roerbakgroente wilt maken, deze bladmosterd is perfect voor al je culinaire behoeften. Het zaaien van deze groente kan zowel onder glas als in de vollegrond gebeuren. Bovendien is de Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch bestand tegen koude temperaturen, waardoor hij ideaal is voor de Nederlandse tuinen. Na het opkomen van de zaailingen is het belangrijk om de planten op de aangegeven afstanden uit te dunnen. Vergeet ook niet om de groente regelmatig water te geven en te voorzien van een goede basisbemesting. Wat deze bladmosterd extra bijzonder maakt, is dat hij geschikt is voor alle grondsoorten. Of je nu een klei-, zand- of veengrond hebt, deze groente gedijt goed in elke omgeving. Het oogsten kan beginnen wanneer de plant een hoogte van 15-25 cm heeft bereikt. En onthoud: hoe groter de plant, hoe sterker de smaak. Als kers op de taart kan de Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch ook een prachtige toevoeging zijn aan je siertuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch

De Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Bladmosterd GiantBiologisch vind je 350 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.