Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitopse bloemkoolGold F1

Hortitopse bloemkoolGold F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitopse bloemkoolGold F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitopse bloemkoolGold F1

Aantal in verpakking30 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hortitopse bloemkoolGold F1

De Hortitopse bloemkoolGold F1 is een ware schat onder de bloemkolen. Met zijn unieke gouden kleur en heerlijke smaak, is deze bloemkool een absolute eyecatcher in elke moestuin. Zaai deze prachtige bloemkool vanaf half april tot half juni in de volle grond op een zaaibed. Na het zaaien is het belangrijk om de planten iets uit te dunnen, zodat ze voldoende ruimte hebben om te groeien. Na ongeveer 5-6 weken is het tijd om de Hortitopse bloemkoolGold F1 uit te planten. Kies hiervoor een zonnige plek in de tuin met goed doorlatende grond. Deze bloemkool heeft namelijk veel zonlicht nodig om zijn prachtige gouden kleur te ontwikkelen. Zorg ervoor dat de planten voldoende water krijgen, maar vermijd overtollig water om wortelrot te voorkomen. Met zijn opvallende uiterlijk en heerlijke smaak is de Hortitopse bloemkoolGold F1 een ware smaakmaker in diverse gerechten. Voeg deze gouden schoonheid toe aan een smakelijke roerbakschotel, een romige bloemkoolsoep of serveer hem gewoon puur, gestoomd of geroosterd. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze bijzondere bloemkool. Laat je verrassen door de Hortitopse bloemkoolGold F1 en geniet van de gouden momenten in je moestuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitopse bloemkoolGold F1

De Hortitopse bloemkoolGold F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hortitopse bloemkoolGold F1 bloeit Nvt. 

De Hortitopse bloemkoolGold F1 is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitopse bloemkoolGold F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitopse bloemkoolGold F1 groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitopse bloemkoolGold F1 vind je 30 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.