Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1

Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1

Aantal in verpakking15 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1

De Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1 is een absoluut pareltje voor elke tuinliefhebber. Met dit zadenpakket haal je het hele jaar door heerlijke aardbeien in huis. Begin in februari met het zaaien van de zaden in een warm kweekbakje bij een temperatuur van 20°C. Later kunnen de zaailingen buiten onder glas worden geplaatst. Wat deze aardbeiensoort zo bijzonder maakt, is het feit dat ze zeer grote vruchten produceert. Sappig, zoet en vol van smaak, elke hap is een ware traktatie voor je smaakpapillen. Na het verspenen, dat rond medio mei kan plaatsvinden, kunnen de zaailingen buiten worden uitgeplant. Het beste van alles is dat deze aardbeienplanten zichzelf elk jaar vernieuwen. Je hoeft ze slechts om de 3 jaar opnieuw uit te zaaien, waardoor je jarenlang kunt genieten van een overvloedige oogst. Mis deze kans niet om je tuin te verrijken met de Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1 en geniet van de zoete beloning van je inspanningen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1

De Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1 bloeit Zomer. 

De Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1 groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Aardbei Rainbow Treasure F1 vind je 15 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.