Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence

Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence groeit Voorjaar - zomer. Deze Artisjok wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence

De Hortitops Zaden Artisjok De Provence is een prachtige toevoeging aan uw tuin. Deze variëteit van artisjok, genaamd Violet de Provence, is perfect om te zaaien van februari tot maart in kleine potjes. Vervolgens kunt u ze in mei buiten in de grond planten. Deze artisjokplant is een meerjarige plant, maar het is belangrijk om hem in de winter af te dekken. Hierdoor kunt u elk jaar genieten van deze heerlijke groente. Naast het feit dat de Hortitops Zaden Artisjok De Provence een smakelijke groente oplevert, is hij ook een prachtige decoratieve toevoeging aan uw tuin. De bloemen van de artisjok zijn namelijk zeer opvallend en kunnen ook worden gebruikt in droogboeketten. Stel u voor hoe mooi deze bloemen eruit zullen zien in uw huis, gedroogd en geplaatst in een vaas. Met deze artisjokplant heeft u niet alleen een heerlijke groente, maar ook een echte eyecatcher in uw tuin. Wacht niet langer en voeg de Hortitops Zaden Artisjok De Provence toe aan uw tuin. Zaai ze in het vroege voorjaar in potjes en geniet van een overvloedige oogst aan artisjokken. Daarnaast kunt u ook genieten van de prachtige bloemen, zowel in uw tuin als in gedroogde boeketten. Deze veelzijdige plant zal zeker een favoriet worden in uw tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence

De Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence bloeit Zomer. 

De Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence is Artisjok. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden ArtisjokDe Provence vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.