Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Microgreens, Sla gemengd

Buzzy® Microgreens, Sla gemengd

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Microgreens, Sla gemengd groeit 3 à 4 weken. Deze Sla wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Microgreens, Sla gemengd

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Microgreens, Sla gemengd

Buzzy® Microgreens, Sla gemengd, is een echte favoriet onder liefhebbers van baby leaf. Deze selectie biedt een prachtige mix van verschillende bladkleuren en vormen, waardoor uw gerechten zowel visueel aantrekkelijk als smaakvol zullen zijn. Deze microgreens zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze bieden ook een enorme veelzijdigheid in de keuken. Snijd de bladeren bij het oogsten net boven het groeipunt af, hierdoor stimuleert u de planten om opnieuw te groeien en kunt u zelfs nog een tweede keer oogsten. Dit betekent dat u langdurig kunt genieten van deze heerlijke baby leaf mix. Of u nu een professionele chef-kok bent die op zoek is naar een unieke toevoeging aan uw culinaire creaties, of gewoon een gepassioneerde thuischef die graag experimenteert met nieuwe smaken, Buzzy® Microgreens, Sla gemengd, biedt u de perfecte mogelijkheid om uw gerechten naar een hoger niveau te tillen. Voeg een vleugje kleur en frisheid toe aan salades, sandwiches, soepen en nog veel meer met deze heerlijke microgreens. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Buzzy® Microgreens, Sla gemengd, en laat uw smaakpapillen verrassen!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Microgreens, Sla gemengd

De Buzzy® Microgreens, Sla gemengd kan je 3 à 4 weken zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Microgreens, Sla gemengd bloeit geen bloemen. 

De Buzzy® Microgreens, Sla gemengd is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Microgreens, Sla gemengd kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Microgreens, Sla gemengd groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Microgreens, Sla gemengd vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.