Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool

Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool groeit oogsten: april-juni. Deze Kool wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool

De Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool is een prachtige en smaakvolle toevoeging aan je moestuin. Deze bloemkoolsoort vereist een rijke grond en een constante vochtvoorziening om optimaal te groeien. Met de juiste zorg en aandacht zul je beloond worden met mooie, witte kolen die smaken zoals bloemkool hoort te smaken. Wat deze bloemkoolsoort extra bijzonder maakt, is het geheim achter het behouden van haar mooie witte kleur. Door de kool af te dekken met een geknakt blad zodra deze gevormd is, wordt het zonlicht geblokkeerd en blijft de kool mooi wit. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke bloemkool, maar ook voor behoud van smaak en textuur. Met de Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool haal je niet alleen een prachtig stukje natuur in huis, maar ook een gezonde en smaakvolle groente die perfect is voor diverse gerechten. Voeg deze bijzondere bloemkool toe aan je moestuin en geniet van de heerlijke smaak en de prachtige aanblik van deze wintergroente.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool

De Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool kan je oogsten: april-juni zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool bloeit Niet van toepassing. 

De Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Bloemkool Walcheren Winter Mooiete kool vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.