Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Asperges Argenteuil

Hortitops Zaden Asperges Argenteuil

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Asperges Argenteuil groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Asperges Argenteuil

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Asperges Argenteuil

Hortitops Zaden Asperges Argenteuil is een geweldig product voor liefhebbers van asperges. Deze zaden zijn speciaal ontwikkeld voor de Argenteuil-variëteit, een populaire keuze onder aspergetelers. Met deze zaden kunt u uw eigen heerlijke asperges kweken, rechtstreeks uit uw eigen tuin. De teelt van deze asperges vereist enige zorg, maar met de juiste instructies is het eenvoudig te doen. In het eerste jaar moeten de zaden in maart of april in de volle grond worden gezaaid, met een afstand van 20 cm tussen de regels en 10 cm tussen de zaden in de regel. Om de planten te helpen groeien, raden we aan om in de herfst oude natuurmest toe te voegen. In het tweede jaar moeten de planten na de winter in een 'voor' worden geplaatst, met een afstand van ongeveer 30 cm tussen elke plant en bedekt met 10 cm aarde. De diepte van de 'voor' moet 35 cm zijn, met een breedte van 40 cm. Om de planten te beschermen tijdens de winter, kunt u stalmest gebruiken om ze te bedekken. In het derde jaar, zodra de planten beginnen uit te lopen, moet het aspergebed worden opgehoogd tot 35 cm hoge 'ruggen'. Dit zal helpen om de groei van de asperges te bevorderen. De eerste oogst kan plaatsvinden in de periode mei-juni. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen de aspergebedden wel 8-10 jaar.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Asperges Argenteuil

De Hortitops Zaden Asperges Argenteuil kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Asperges Argenteuil bloeit . 

De Hortitops Zaden Asperges Argenteuil is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Asperges Argenteuil kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Asperges Argenteuil groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Asperges Argenteuil vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.