Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves

Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves groeit Voorjaar - zomer. Deze Selderij wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves

Aantal in verpakking300 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves

De Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves zijn een geweldige toevoeging aan elke tuin. Deze groene stelen zonder draad kunnen zowel rauw als gekookt gegeten worden, waardoor ze veelzijdig zijn in de keuken. Ze zijn knapperig, minder vezelig en hebben een heerlijk aromatische smaak in vergelijking met de zelfblekende rassen. Het zaaien van deze selderij kan plaatsvinden van eind maart tot begin juli, direct op de gewenste locatie. Om de opkomst te versnellen, kunnen de zaden ook onder glas worden voorgekiemd en vervolgens worden overgeplant in (pers)potten om ze sterker te maken voordat ze buiten worden uitgeplant. Het is belangrijk om ze op vochthoudende grond te plaatsen voor optimale groei. Wat deze bladselderij echt speciaal maakt, is dat het vochtafdrijvend werkt, wat betekent dat het kan helpen bij het verwijderen van overtollig vocht uit het lichaam. Daarnaast is het ook caloriearm en rijk aan vitamines, waardoor het een gezonde keuze is voor iedereen die op zoek is naar een voedzaam dieet. Geniet van de heerlijke smaak en talloze gezondheidsvoordelen van de Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves in uw eigen tuin!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves

De Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves is Selderij. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Selderij, BladselderijSleeves vind je 300 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.