Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Hysop Biologisch

Sluis Garden Hysop Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Hysop Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Hysop Biologisch

Aantal in verpakking220 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Hysop Biologisch

De Sluis Garden Hysop Biologisch is een bijzonder kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn helende eigenschappen. Hysop, ook wel bekend als de "Heilige plant", werd vroeger gebruikt om heilige gebouwen te reinigen van negatieve energieën. Maar tegenwoordig wordt het vooral gewaardeerd om zijn medicinale toepassingen. De blaadjes en jonge, witte uitlopers van de Hysop kunnen worden geplukt en gebruikt om een verfrissende en helende thee te maken. Deze thee is zeer effectief bij luchtwegontstekingen en kan ook verlichting bieden bij buikkrampen. Maar dat is niet alles, deze heerlijke plant kan ook worden gebruikt als keukenkruid. De aromatische smaak van de Hysop past perfect bij salades, soepen en sauzen, waardoor uw gerechten een unieke en verrukkelijke twist krijgen. Naast zijn smaak en geneeskrachtige eigenschappen is de Hysop ook een geweldige aanwinst voor uw tuin. Deze plant trekt namelijk bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin wordt gevuld met kleur en leven. Bovendien kan de olie uit de groene blaadjes van de Hysop worden gebruikt als grondstof voor parfum en likeur, zoals de bekende Chartreuse. En als kers op de taart houdt de Hysop ook nog eens slakken op afstand, waardoor uw tuin volledig beschermd blijft. Met de Sluis Garden Hysop Biologisch haalt u niet alleen een prachtige en.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Hysop Biologisch

De Sluis Garden Hysop Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Hysop Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Hysop Biologisch is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Hysop Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Hysop Biologisch groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Hysop Biologisch vind je 220 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.