Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Champagneblad

Kruiden zaden Champagneblad

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Champagneblad groeit voorjaar - zomer - najaar. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Champagneblad

Aantal in verpakking300 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdjuni - oktober
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Champagneblad

Kruiden zaden Champagneblad, ook wel bekend als ABC-kruid en parakers, is een fascinerende plant die oorspronkelijk uit Brazilië komt. Deze plant behoort tot de asterfamilie, net als andere bekende bloemen zoals goudsbloem, margriet en zonnebloem. Wat Champagneblad zo uniek maakt, zijn de prachtige gele bloemetjes met een opvallende rode kern. Maar het is niet alleen de esthetiek van deze plant die indruk maakt. Champagneblad heeft namelijk een verrassende smaak die varieert van zoutachtig tot peperachtig. Het is licht pittig en scherp van smaak en kan zelfs een tintelend en verdovend gevoel in de mond veroorzaken. Deze bijzondere eigenschappen maken Champagneblad een geliefde toevoeging als garnering in cocktails, voorgerechten en salades. Daarnaast kan het ook als apart hapje gegeten worden, waardoor het een echte smaakmaker is voor liefhebbers van bijzondere en avontuurlijke smaken. Met de kruiden zaden Champagneblad haal je niet alleen een prachtige plant in huis, maar ook een ware smaaksensatie. Laat je verrassen door de aparte en intense smaak van Champagneblad en voeg een vleugje avontuur toe aan je culinaire creaties.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Champagneblad

De Kruiden zaden Champagneblad kan je voorjaar - zomer - najaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Champagneblad bloeit juni - oktober. 

De Kruiden zaden Champagneblad is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Champagneblad kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Champagneblad groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Champagneblad vind je 300 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.