Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Xotica Koriander

Xotica Koriander

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Xotica Koriander groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Xotica Koriander

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Xotica Koriander

Xotica Koriander is een veelzijdige en aromatische kruidplant die je zelf kunt kweken. Het zaaien van deze plant kan zowel binnen in een kas als buiten in de vollegrond plaatsvinden. Voor optimale resultaten kun je het beste beginnen met zaaien vanaf half maart tot oktober in een kas, of van half april tot augustus buiten. Het zaaien van Xotica Koriander is eenvoudig. Je kunt de zaden in regeltjes zaaien en na opkomst de zaailingen uitdunnen of uitplanten op een afstand van 30 x 25 cm. Binnen ongeveer 14 dagen zullen de zaden ontkiemen en kun je genieten van de prachtige korianderbladeren. Korianderblad wordt vooral gewaardeerd in de Oosterse en Zuid-Amerikaanse keuken. Het wordt veel gebruikt in stoofschotels, salades, kipgerechten en sauzen. Met Xotica Koriander heb je altijd verse koriander bij de hand om je gerechten op smaak te brengen. De aromatische geur en de pittige smaak zullen je gerechten naar een hoger niveau tillen. Probeer het zelf en ontdek de heerlijke smaak van Xotica Koriander!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Xotica Koriander

De Xotica Koriander kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Xotica Koriander bloeit . 

De Xotica Koriander is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Xotica Koriander kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Xotica Koriander groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Xotica Koriander vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.