Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Biet Hullahup mix

Sluis Garden Biet Hullahup mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Biet Hullahup mix groeit zaaien vanaf maart -en vanaf juni kan u oogsten. Deze Bieten wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Biet Hullahup mix

Aantal in verpakking200 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdoogsttijd juni - october
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Biet Hullahup mix

Dit prachtig mooi samengestelde mengsel, genaamd Sluis Garden Biet Hullahup mix, bestaat uit verschillende soorten bieten: Burpees Golden, Blancoma, Chioggia en Rode Kogel. Dit maakt het een perfecte mix voor zowel de zomer- als de herfstteelt. Om te zaaien, is het belangrijk om een goed bemeste grond te gebruiken en niet te dik te zaaien. Wanneer de plantjes een hoogte van 3 cm bereiken, is het belangrijk om ze uit te dunnen op ongeveer 10 cm afstand van elkaar. Hierdoor hebben de bieten voldoende ruimte om te groeien en voorkom je dat ze te dik en te grof worden. Een groot voordeel van deze bietenmix is dat ze goed bewaarbaar zijn. Voor winteropslag is het aan te raden om de bladeren af te draaien in plaats van te snijden. Op deze manier blijven de bieten langer vers en smaakvol. Met de Sluis Garden Biet Hullahup mix haal je een prachtig assortiment bieten in huis, geschikt voor verschillende seizoenen. Geniet van de heerlijke smaak en bewaar deze groente gemakkelijk voor later gebruik.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Biet Hullahup mix

De Sluis Garden Biet Hullahup mix kan je zaaien vanaf maart -en vanaf juni kan u oogsten zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Biet Hullahup mix bloeit oogsttijd juni - october. 

De Sluis Garden Biet Hullahup mix is Bieten. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Biet Hullahup mix kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Biet Hullahup mix groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Biet Hullahup mix vind je 200 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.