Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes

Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes groeit vanaf maart - juni hangt af welke periode u begint te zaaien. Deze Radijs wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes

Aantal in verpakking4 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdvanaf juni hangt af vanaf welke periode u begint te zaaien
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes

De Buzzy® Zaadmatjes Snack zijn een innovatieve manier om thuis je eigen snacks te kweken. Deze zaadmatjes bestaan uit twee lagen oplosbaar papier, waarin de zaadjes al zijn voorgezaaid. Het enige wat jij hoeft te doen is de matjes in een bak met aarde leggen, water geven en wachten op je eigen smakelijke oogst! Met de Buzzy® Zaadmatjes Snack hoef je geen groene vingers te hebben om je eigen snacks te kunnen kweken. De voorgezaaide zaadjes zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt. De zaadmatjes zijn perfect voor in de moestuin, maar ook geschikt voor op het balkon of in de vensterbank. Elk pakket bevat vier zaadmatjes, dus je kunt verschillende soorten snacks tegelijkertijd kweken. Denk aan heerlijke radijsjes, knapperige sla of sappige worteltjes. Met deze zaadmatjes wordt het kweken van je eigen snacks een leuke en eenvoudige activiteit voor het hele gezin. Voeg wat groene magie toe aan je leven met de Buzzy® Zaadmatjes Snack!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes

De Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes kan je vanaf maart - juni hangt af welke periode u begint te zaaien zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes bloeit vanaf juni hangt af vanaf welke periode u begint te zaaien. 

De Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Zaadmatjes Snack 4 matjes vind je 4 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.