Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO

Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Spinazie wordt maximaal 175 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO

Aantal in verpakking130 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO

De Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO is een heerlijk kruid dat jouw gerechten een pittige selderij-smaak geeft. Dit veelzijdige kruid kan gebruikt worden in soepen, sauzen, roereieren, spinazie, wortelen en aardappelen. Maar ook versnippert geeft het een fijne aromatische en pittige smaak aan salades. Naast het verrijken van je gerechten, heeft lavas ook nog eens een positief effect op de spijsvertering. Vooral bij rund- en lamsvlees is dit kruid een belangrijke smaakmaker en maakt het de gerechten beter verteerbaar. Het zaaien van de lavas kan het beste onder glas gebeuren, in een zaaibakje. Houd er rekening mee dat de ontkieming van de zaden nogal onregelmatig kan zijn, dus gooi het zaaimedium niet te snel weg. Met de Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO geef je jouw gerechten een heerlijke en gezonde twist. De pittige selderij-smaak zal je smaakpapillen verrassen en de gerechten nog smaakvoller maken. Bovendien zorgt lavas voor een betere spijsvertering, vooral bij rund- en lamsvlees. Begin nu met zaaien en geniet binnenkort van de heerlijke smaak van dit bijzondere kruid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO

De Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO groeit maximaal tot 175 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Maggikruid, Lavas BIO vind je 130 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.