Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Paprika Beluga Licht5 zaden

Paprika Beluga Licht5 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Paprika Beluga Licht5 zaden groeit April-Juni. Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Paprika Beluga Licht5 zaden

Aantal in verpakking5 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Paprika Beluga Licht5 zaden

De Paprika Beluga Licht5 zaden zijn de perfecte toevoeging aan je moestuin! Deze unieke peper, afkomstig uit Oostenrijk, is niet alleen populair vanwege zijn heerlijke smaak, maar ook vanwege zijn robuuste karakter. Met zijn opvallende uiterlijk en intense smaak zal deze paprika zeker indruk maken op je culinaire creaties. De Paprika Beluga Licht5 zaden zijn speciaal geselecteerd om te gedijen in diverse klimaten en zijn daarom geschikt voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Deze peperplanten groeien compact en produceren een overvloedige oogst van sappige, knapperige paprika's. De vruchten hebben een rijke, zoete smaak met een lichte pittige ondertoon, waardoor ze perfect zijn om te gebruiken in salades, roerbakgerechten, gevulde paprika's en nog veel meer! Met de Paprika Beluga Licht5 zaden haal je niet alleen een smaakvolle paprika in huis, maar ook een eyecatcher in je moestuin. De planten groeien prachtig en zijn een lust voor het oog, met hun donkergroene bladeren en levendige, felgekleurde vruchten. Bovendien zijn deze zaden van hoge kwaliteit en zorgen ze voor een betrouwbare en succesvolle oogst. Creëer een culinaire ervaring vol smaak en kleur met de Paprika Beluga Licht5 zaden!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Paprika Beluga Licht5 zaden

De Paprika Beluga Licht5 zaden kan je April-Juni zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Paprika Beluga Licht5 zaden bloeit Zomer. 

De Paprika Beluga Licht5 zaden is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Paprika Beluga Licht5 zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Paprika Beluga Licht5 zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Paprika Beluga Licht5 zaden vind je 5 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.