Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik

Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik

De Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik is een fantastische toevoeging aan uw balkon of tuin. Met deze biologische zaden kunt u uw eigen tomaten kweken, zowel onder glas als buiten vanaf februari. De Balkontomaat Koralik is een vroege variant die wel tot 120 cm hoog kan groeien. Het is een prachtig gezicht om deze tomatenplant te zien groeien en bloeien op uw balkon! De cherrytomaatjes van de Balkontomaat Koralik hebben een heerlijke volle tomatensmaak. Ze zijn perfect om zo uit het vuistje te eten, maar kunnen ook gebruikt worden in salades, pastasauzen en andere gerechten. U kunt deze heerlijke tomaten oogsten van augustus tot oktober, waardoor u de hele zomer en herfst kunt genieten van verse, biologische tomaten. Deze biologisch geteelde zaden zijn gecertificeerd door de stichting SKAL, wat betekent dat ze voldoen aan de strenge eisen van biologische teelt. U kunt deze producten herkennen aan het Biologische keurmerk en aan de termen 'Bio' of 'Organic'. Met de Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik kunt u niet alleen genieten van heerlijke tomaten, maar draagt u ook bij aan een duurzame en gezonde levensstijl. Bestel vandaag nog uw zaden en begin met het kweken van uw eigen biologische tomaten!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik

De Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik bloeit Zomer. 

De Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Balkontomaat Koralik vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.