Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Tomaten Pyros F1

Buzzy Tomaten Pyros F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Tomaten Pyros F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Tomaten Pyros F1

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Tomaten Pyros F1

Buzzy Tomaten Pyros F1 is een fantastische tomatensoort die jouw tuin zal laten floreren met zijn prachtige vruchten. Met deze zaden in handen kun je al vanaf eind februari aan de slag. Plaats de zaden in een zaaibakje bij een constante temperatuur van 20°C en zie hoe de tomatenplanten langzaam beginnen te groeien. Of als je de voorkeur geeft aan buiten kweken, kun je de zaden later onder glas planten voor een optimale bescherming tegen de elementen. De Buzzy Tomaten Pyros F1 is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. De tomaten hebben een heerlijk zoete smaak en een sappige textuur, perfect om rechtstreeks uit de tuin te genieten of te gebruiken in diverse gerechten. Deze tomatensoort is zeer productief, wat betekent dat je kunt rekenen op een overvloedige oogst. De planten groeien tot een gemiddelde hoogte van 120 cm en hebben een goede weerstand tegen verschillende ziektes. Met Buzzy Tomaten Pyros F1 zul je niet alleen genieten van heerlijke tomaten, maar ook van een succesvolle en bevredigende tuinervaring. Laat je groene vingers de vrije loop en zie hoe deze tomatenplanten je tuin transformeren in een kleurrijke en smakelijke oase.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Tomaten Pyros F1

De Buzzy Tomaten Pyros F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Tomaten Pyros F1 bloeit Zomer. 

De Buzzy Tomaten Pyros F1 is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Tomaten Pyros F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Tomaten Pyros F1 groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Tomaten Pyros F1 vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.