Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers

Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers groeit 3 à 5 dagen na het zaaien kan men de kiemspruiten eten. Deze Peper wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers

De Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers zijn een fantastische toevoeging aan je culinaire avonturen! Deze jonge blaadjes hebben een verrukkelijke smaak die nootachtig is met een vleugje peper. Ze zijn perfect te combineren met rauwe ham, romige kaas, gerookte zalm en in smakelijke salades. Maar dat is nog niet alles! Deze rucolakers kunnen ook dienen als smaakvolle garnering bij vleesgerechten en overheerlijke pastaschotels. Wat deze Rucolakers extra speciaal maakt, is dat ze biologisch zijn. Dit betekent dat ze op een duurzame en verantwoorde manier zijn geteeld, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Je kunt dus met een gerust hart genieten van hun heerlijke smaak en tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde planeet! Naast hun heerlijke smaak, zijn deze Rucolakers ook nog eens rijk aan ijzer en bevatten ze vitamine A en C. Dit maakt ze niet alleen een smaakvolle toevoeging aan je gerechten, maar ook een gezonde keuze. Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje frisheid en pit toe aan je maaltijden met de Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers

De Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers kan je 3 à 5 dagen na het zaaien kan men de kiemspruiten eten zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers bloeit geen bloemen. 

De Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Sprouting Rucolakers vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.