Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Complete Kweeksetkruiden Moestuintje

Complete Kweeksetkruiden Moestuintje

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Complete Kweeksetkruiden Moestuintje groeit April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September. Deze Peper wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Complete Kweeksetkruiden Moestuintje

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdApril, Mei, Juni, Juli, Augustus, September
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Complete Kweeksetkruiden Moestuintje

De Complete Kweeksetkruiden Moestuintje is dé perfecte manier om je eigen biologische kruiden te kweken! Met deze set ontvang je 4 stuks kruiden Moestuintjes van de hoogste kwaliteit: Basilicum, Peper, Dille en Peterselie. Elk Moestuintje is zorgvuldig samengesteld met biologische zaden en speciaal geselecteerde potgrond, waardoor je verzekerd bent van gezonde en smaakvolle kruiden. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze kweekset is geschikt voor iedereen. Voeg een vleugje versheid toe aan je gerechten met de heerlijke basilicum, geef je maaltijden wat extra pit met de pikante peper, voeg een verfijnde smaak toe met de aromatische dille en maak je gerechten compleet met de frisse peterselie. Met deze kweekset heb je alles wat je nodig hebt om je eigen kruiden te verbouwen, rechtstreeks uit je eigen tuin. Geniet van de voldoening van het kweken van je eigen biologische kruiden en geef je gerechten een unieke en verse smaak!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Complete Kweeksetkruiden Moestuintje

De Complete Kweeksetkruiden Moestuintje kan je April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Complete Kweeksetkruiden Moestuintje bloeit April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September. 

De Complete Kweeksetkruiden Moestuintje is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Complete Kweeksetkruiden Moestuintje kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Complete Kweeksetkruiden Moestuintje groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Complete Kweeksetkruiden Moestuintje vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.