Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Peper Biquinho

Buzzy Peper Biquinho

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Peper Biquinho groeit Voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Peper Biquinho

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Peper Biquinho

De Buzzy Peper Biquinho is een opvallende toevoeging aan je moestuin. Met zijn felrode kleur en taps toelopende vorm is deze peper een lust voor het oog. Het zaaien van deze peper kan plaatsvinden van februari tot en met mei, en dit doe je het beste onder glas. Op deze manier creëer je de ideale omstandigheden voor de groei en ontwikkeling van de Buzzy Peper Biquinho. Deze peperplant is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens heerlijk van smaak. De Buzzy Peper Biquinho heeft een milde, zoete smaak met een subtiele pit. Hierdoor is deze peper perfect te gebruiken in verschillende gerechten. Voeg hem toe aan salades, sauzen of marinades voor een verrassende twist. Of gebruik de Buzzy Peper Biquinho als decoratie op je bord, om je gerechten een kleurrijke en smaakvolle touch te geven. Met de Buzzy Peper Biquinho haal je niet alleen een prachtige plant in huis, maar ook een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan je keuken. Geniet van de felrode vruchten die deze peperplant voortbrengt en laat je inspireren door de unieke smaak. Zaai hem onder glas en zie hoe je tuin transformeert in een kleurrijk en smaakvol paradijs.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Peper Biquinho

De Buzzy Peper Biquinho kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Peper Biquinho bloeit Zomer. 

De Buzzy Peper Biquinho is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Peper Biquinho kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Peper Biquinho groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Peper Biquinho vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.