Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers

Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers groeit 5 dagen. Deze Radijs wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloem
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers

De Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers zijn perfect om thuis je eigen spruitgroenten te kweken. Met alleen water kun je deze daikonkers laten groeien en genieten van de heerlijke smaak en voedingsstoffen die ze bieden. Daikon, ook bekend als radijs of radijsachtige, wordt speciaal geteeld voor de productie van groentekiemen, die boordevol vitaminen A, B1, B2, C en mineralen zitten. De jonge scheuten van deze spruitgroente hebben een frisse, pikante rettich-smaak die perfect past bij verschillende gerechten. Probeer ze eens met tonijn, zalm, makreel en haring voor een smaakvolle toevoeging. Daarnaast zijn ze ook heerlijk bij kaasgerechten en salades, waardoor je maaltijden een verfrissende en gezonde twist krijgen. Met de Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers kun je op een gemakkelijke en duurzame manier genieten van verse spruitgroenten. Voeg ze toe aan je maaltijden voor een extra dosis vitamines en mineralen, en geniet van de unieke pikante smaak die ze bieden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers

De Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers kan je 5 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers bloeit geen bloem. 

De Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Sprouting Daikonkers vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.