Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Zaden Thaise Basilicum

Van Hemert Zaden Thaise Basilicum

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Zaden Thaise Basilicum groeit Jaarrond. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Zaden Thaise Basilicum

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Zaden Thaise Basilicum

Van Hemert Zaden Thaise Basilicum is een exotische toevoeging aan uw kruidentuin. Deze eenjarige plant is afkomstig uit het Verre Oosten en heeft een unieke, kruidige geur die doet denken aan anijs en kaneel. De groene bladeren van deze basilicumsoort zijn ongeveer 3-4 cm lang en voegen een heerlijke smaak toe aan uw gerechten. Deze Thaise basilicum gedijt het beste op een zonnige en beschutte plek in uw tuin. Zorg ervoor dat de grond goed doorlatend is, zodat de plant voldoende vocht kan opnemen. Een interessant detail is dat deze basilicum niet naast wijnruit moet worden geplant, omdat de twee planten elkaar kunnen beïnvloeden. Met Van Hemert Zaden Thaise Basilicum kunt u uw culinaire creaties een verrassende twist geven. Voeg de bladeren toe aan salades, soepen, curry's of roerbakgerechten voor een authentieke Aziatische smaak. Deze basilicum is niet alleen een lust voor uw smaakpapillen, maar ook voor het oog, met zijn prachtige groene bladeren. Wacht niet langer en voeg deze exotische schoonheid toe aan uw kruidentuin!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Zaden Thaise Basilicum

De Van Hemert Zaden Thaise Basilicum kan je Jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Zaden Thaise Basilicum bloeit Nvt. 

De Van Hemert Zaden Thaise Basilicum is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Zaden Thaise Basilicum kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Zaden Thaise Basilicum groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Zaden Thaise Basilicum vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.