Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO

Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO

Aantal in verpakking700 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO

Grüne Perle is een fantastische keuze voor zowel vollegrondsteelt als teelt in potten. Wat deze peterselievariëteit echt speciaal maakt, is het vermogen om goed te overwinteren zonder snel door te schieten. Daarnaast heeft Grüne Perle een uitstekende smaak, een prachtige groene kleur en is het een zeer gezonde plant. Bij het oogsten van de bladeren is het belangrijk om het hart van de plant niet weg te snijden, zodat je meerdere keren kunt blijven oogsten. Het is namelijk zo dat peterselie veel van zijn smaak verliest wanneer het begint te bloeien. Het zaaien van Grüne Perle kan zowel onder glas als in vollegrond op regels gebeuren. Houd er rekening mee dat de kieming vaak wat langzaam verloopt. Zorg ervoor dat de grond na het zaaien vochtig blijft en vrij is van onkruid. Grüne Perle is niet alleen geschikt voor vollegrondsteelt, maar ook uitstekend te gebruiken in potten en op balkons. Haal het beste uit jouw tuinervaring met deze biologische Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO

De Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO bloeit nvt. 

De Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Krulpeterselie Grüne Perle BIO vind je 700 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.