Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Vleestomaat Brandywine

Sluis Garden Vleestomaat Brandywine

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Vleestomaat Brandywine groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Vleestomaat Brandywine

Aantal in verpakking45 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Vleestomaat Brandywine

De Sluis Garden Vleestomaat Brandywine is een authentiek en geliefd product dat al sinds 1885 bestaat. Deze tomaat staat wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde smaak en wordt beschouwd als een ware delicatesse. De Brandywine tomaat heeft een unieke rozerode kleur en kan een gewicht bereiken van zo'n 300-400 gram. Om optimaal te kunnen genieten van de heerlijke smaak van deze tomaat, is het belangrijk om ze te oogsten wanneer ze nog oranjegroen van kleur zijn en ze vervolgens te laten rijpen. Dit zorgt voor een intense en sappige smaakervaring. Hoewel de Sluis Garden Vleestomaat Brandywine ideaal is voor teelt in de kas, is het ook mogelijk om deze buiten te telen. Het is echter belangrijk om een zonnige en windstille plek te kiezen om ervoor te zorgen dat de tomaten optimaal kunnen groeien. Om ziekten te voorkomen, is het aan te raden om tijdig blad te plukken en de zijscheuten te verwijderen. Hierdoor kan de plant zich beter ontwikkelen en blijft ze gezond en sterk. Met de Sluis Garden Vleestomaat Brandywine haal je niet alleen een stukje geschiedenis in huis, maar ook een tomaat van uitstekende kwaliteit en smaak. Geniet van deze bijzondere en geliefde tomaat in al je culinaire creaties!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Vleestomaat Brandywine

De Sluis Garden Vleestomaat Brandywine kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Vleestomaat Brandywine bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Vleestomaat Brandywine is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Vleestomaat Brandywine kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Vleestomaat Brandywine groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Vleestomaat Brandywine vind je 45 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.