Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch

Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch

Aantal in verpakking600 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch

De Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch is een heerlijke groente met een compact bladrozet en lepelvormige bladeren. Deze veelzijdige groente kan zowel rauw in salades als roergebakken gegeten worden. De jonge bladeren zijn bijzonder smaakvol en voegen een verrassende twist toe aan elk gerecht. Het zaaien van de Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch kan zowel onder glas als in de vollegrond op een zaaibed plaatsvinden. Na het ontkiemen is het belangrijk om de plantjes op de aangegeven afstanden uit te planten. Om de groei te bevorderen is een goede basis bemesting essentieel en regelmatige bewatering is ook belangrijk. Het beste van alles is dat deze groente niet snel doorschiet en uitstekend bestand is tegen koude weersomstandigheden. Met de Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch voeg je niet alleen een smaakvolle en veelzijdige groente toe aan je tuin, maar ook een echte blikvanger. De compacte bladrozetten en lepelvormige bladeren zorgen voor een prachtig visueel element in elke tuin. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze biologische groente is een must-have voor iedereen die van gezond en lekker eten houdt. De Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch is niet alleen een geweldige toevoeging aan je eigen tuin, maar ook een perfect cadeau voor tuinliefhebbers in je omgeving.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch

De Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch bloeit Nvt. 

De Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden TatsoiCoin Biologisch vind je 600 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.