Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi

Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi groeit Voorjaar - zomer. Deze Wortel wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi

De Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi is een unieke en smaakvolle toevoeging aan uw kruidenverzameling. Deze citroenbasilicum heeft een verfrissende citroensmaak en geur, waardoor het perfect is om een vleugje frisheid toe te voegen aan al uw culinaire creaties. Om optimaal van deze bijzondere basilicum te genieten, kunt u de zaden tussen half mei en juli zaaien in een kweekbakje. Na ongeveer vier weken kunnen de zaailingen worden uitgeplant in de volle grond of dunner worden gezaaid in een bloempot. Het plantje heeft helder groen blad en prachtige witte bloesems, wat een mooie toevoeging zal zijn aan uw tuin of balkon. De Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. De aangename citroensmaak en geur zorgen ervoor dat deze basilicum een onmisbaar ingrediënt is in verschillende gerechten. Voeg het toe aan salades, soepen, sauzen of gebruik het als smaakmaker in drankjes en desserts. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met de Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi haalt u een bijzondere en smaakvolle kruidenplant in huis, die uw gerechten naar een hoger niveau zal tillen. Ontdek de verfrissende smaak van citroen gecombineerd met de heerlijke aroma's van basilicum en geniet van de veelz.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi

De Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi bloeit Zomer. 

De Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Basilicum Citroensmaak Lemon Basil Kemangi vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.