Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega

Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega

Cosmos bipinnatus Vega is een betoverende plant die je tuin zal transformeren met zijn prachtige witte bloemen. Deze bloeiende schoonheid is een aanwinst voor elke tuin en zal zeker de aandacht trekken van voorbijgangers. Van Hemert & Co biedt nu de mogelijkheid om 2 stuks van deze betoverende plant te bestellen voor een aantrekkelijke prijs. De Cosmos bipinnatus Vega is een favoriet onder tuiniers vanwege zijn opvallende bloemen en gemakkelijke verzorging. Deze plant gedijt goed in zowel borders als containers en kan ook dienen als een prachtige snijbloem om je huis op te fleuren. Met zijn weelderige bloei en delicate witte bloemblaadjes voegt de Cosmos bipinnatus Vega een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte. Bestel nu je eigen Van Hemert & Co Cosmos bipinnatus Vega planten en laat je tuin stralen met deze prachtige witte bloemen. Vergeet niet dat je bij het bestellen van deze planten in een veelvoud van 2 moet bestellen, dus zorg ervoor dat je genoeg hebt om je tuin te laten bloeien als nooit tevoren. Wacht niet langer en creëer een magische sfeer in je tuin met de Cosmos bipinnatus Vega!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega

De Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega bloeit . 

De Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Cosmos bipinnatus Vega vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.