Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Click Grow fruit veggie mix

Click Grow fruit veggie mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Click Grow fruit veggie mix groeit altdijd. Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Click Grow fruit veggie mix

Aantal in verpakking9 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijdaltijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Click Grow fruit veggie mix

"Kweek verse groenten en fruit in uw Click & Grow binnentuin! Dit innovatieve product biedt de gemakkelijkste manier om thuis uw eigen fruit- en groentetuin te beginnen. Met de Click & Grow fruit veggie mix kunt u eenvoudig peulen toevoegen aan uw Smart Garden en getuige zijn van de magie van de natuur die u verse producten van eigen bodem bezorgt. Deze mix bevat een assortiment van heerlijke en gezonde planten, waaronder 3 x wilde aardbei, 3 x chilipeper en 3 x gele tomaat. Om optimaal te kunnen groeien, is het belangrijk om slechts één zaailing per peul te laten groeien voor de chili en tomaat, en twee zaailingen voor de wilde aardbeien. Na ongeveer 50 dagen zullen de eerste bloemen verschijnen, die met de hand bestoven moeten worden. Gedurende de volgende maanden zult u getrakteerd worden op een verscheidenheid aan kleurrijke vruchten die uw smaakpapillen zullen verbeteren. Naast het genieten van schoon en gezond eten, biedt het binnenshuis tuinieren met Click & Grow nog meer voordelen. Er worden geen herbiciden, pesticiden of andere schadelijke gifstoffen gebruikt in Click & Grow-producten, waardoor u verzekerd bent van puur natuurlijke producten. De Smart Gardens zijn buitengewoon gebruiksvriendelijk, u hoeft alleen maar de plantpods toe te voegen en de tuin doet de rest van het werk voor u. Met Click & Grow kunt u genieten van een garden-to-plate-erv.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Click Grow fruit veggie mix

De Click Grow fruit veggie mix kan je altdijd zaaien. De bloeiperiode is .

De Click Grow fruit veggie mix bloeit altijd. 

De Click Grow fruit veggie mix is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Click Grow fruit veggie mix kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Click Grow fruit veggie mix groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Click Grow fruit veggie mix vind je 9 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.