Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO

Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO

De Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO is een geweldige toevoeging aan jouw moestuin. Met deze tomatenplant geniet je van heerlijke, sappige tomaten die een unieke peervorm hebben. Laat je verrassen door de zoete en intense smaak van deze biologische tomaten. Deze tomatenplant kan worden gezaaid vanaf eind februari in een zaaibakje bij een temperatuur van 20°C. Voor degenen die liever buiten tuinieren, kan de plant later buiten onder glas worden geplaatst. Na het verspenen kunnen de zaailingen worden uitgeplant in een kas of in potten. Je kunt er ook voor kiezen om de tomatenplant buiten te planten, mits je een beschutte en zonnige plek hebt. Vergeet niet om regelmatig zijscheuten te verwijderen om de plant gezond en productief te houden. Met de Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO haal je niet alleen een smaakvolle tomaat in huis, maar ook een duurzame keuze. Deze tomatenplant is namelijk biologisch geteeld, wat betekent dat er geen gebruik is gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Geniet van de pure smaak van de natuur en beleef een unieke groeiervaring met deze bijzondere peervormige tomaten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO

De Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO bloeit Zomer. 

De Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic TomaatPearshaped BIO vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.