Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet

Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet

De Van Hemert & Co Tropaeolum m.n. Velvet is een absolute blikvanger voor zowel binnen als buiten. Deze prachtige plant behoort tot onze uitgebreide collectie Planten & Bollen en is een must-have voor elke tuinliefhebber. Met zijn betoverende zwarte fluwelen bloemen voegt hij een vleugje luxe en elegantie toe aan elke ruimte. Deze unieke plant is zorgvuldig geselecteerd en gekweekt door Van Hemert & Co, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en prachtige planten. De Tropaeolum m.n. Velvet is een echte eyecatcher met zijn diepzwarte bloemen en prachtige groene bladeren. Hij gedijt goed in zowel de tuin als in potten en plantenbakken, waardoor u eindeloos kunt variëren met de mogelijkheden. Bestel vandaag nog uw eigen set van 2 stuks Van Hemert & Co Tropaeolum m.n. Velvet en creëer een adembenemende sfeer in uw tuin of huis. Deze planten zijn verkrijgbaar voor een betaalbare prijs en zullen zeker de aandacht trekken van iedereen die ze ziet. Voeg een vleugje mysterie en schoonheid toe aan uw omgeving met deze prachtige Tropaeolum m.n. Velvet. Bestel nu en laat uw tuin of interieur tot leven komen met de betoverende uitstraling van deze bijzondere plant.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet

De Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet bloeit . 

De Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Tropaeolum m.n.Velvet vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.