Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam

ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam

Kweek je eigen heerlijke Pleurotus Eryngii met ons broed voor de Koningsoesterzwam, ook wel bekend als King Trumpet! Deze bijzondere paddenstoel met zijn grote vlezige stam en compacte hoed is de perfecte vleesvervanger die je misschien al op het menu van restaurants hebt zien staan. Waar je normaal gesproken alleen de hoed van de reguliere oesterzwammen gebruikt in gerechten, kun je met de Koningsoesterzwam de hele paddenstoel verwerken. De stevige textuur van deze paddenstoel komt na het bakken in de buurt van vlees, waardoor het een ideale keuze is voor vegetariërs en flexitariërs. Ons broed voor de Koningsoesterzwam biedt jou de mogelijkheid om je eigen verse en smaakvolle paddenstoelen te kweken, rechtstreeks vanuit je eigen huis. Met dit broedpakket ontvang je de benodigde ingrediënten en instructies om het kweekproces eenvoudig en succesvol te maken. Het enige wat je hoeft te doen, is een geschikte kweekomgeving creëren, zoals een kweekzak of een paddenstoelenkweekset, en het broed toevoegen. Binnen een paar weken zul je kunnen genieten van je eigen oogst aan heerlijke Koningsoesterzwammen. Voeg een vleugje culinaire creativiteit toe aan je keuken en geniet van de unieke smaak en textuur van de Pleurotus Eryngii. Kweek je eigen Koningsoesterzwammen met ons broed en ontdek de eind.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam

De ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voor KoningsoesterzwamZelf Koningsoesterzwam kweken Broed voor Pleurotus Eryngii Kruisdistelzwam vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.