Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116

Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116 groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116

De Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116, is een unieke tomatenplant van het Roma type die bekend staat om zijn overvloedige productie van vlezige tomaten met een dikke huid. Deze tomaten hebben een ongewone vorm, vergelijkbaar met een ingedeukte peer, waardoor ze echt opvallen in je tuin of moestuin. Wat deze tomaat nog specialer maakt, is zijn vlezige textuur en lage sapgehalte. Elke hap van deze tomaat is vol van smaak en geeft een heerlijke sappige beet. Of je nu van plan bent om ze vers te gebruiken in salades en sandwiches, of om ze te verwerken tot sauzen en soepen, deze tomaat zal je zeker niet teleurstellen. Het zaaien van de Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116, kan plaatsvinden tussen februari en mei, afhankelijk van het klimaat en de groeiomstandigheden. Na een zorgvuldige verzorging en toewijding, kun je verwachten dat de tomaten rijp zijn om te oogsten tussen juli en oktober. Met deze tomatenplant in je tuin kun je genieten van een overvloedige oogst van heerlijke vlezige tomaten gedurende het hele groeiseizoen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116

De Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116 bloeit . 

De Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116 is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Tomaat, Pomodoro Scatolone 106/116 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.