Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemerte Munt Zaden

Van Hemerte Munt Zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemerte Munt Zaden groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemerte Munt Zaden

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemerte Munt Zaden

Van Hemerte Munt Zaden is een fantastisch meerjarig plantje dat niet mag ontbreken in jouw geurende border. Dit groene muntplantje is laag en kruipend, en heeft de neiging om nogal woekerend te zijn. Het bloeit met prachtige kleine bloempjes in de kleuren wit en roze, waardoor het een ware eyecatcher is in jouw tuin. Wat dit muntplantje zo bijzonder maakt, is dat het gemakkelijk op alle soorten grond groeit. Of je nu een klei-, zand- of leemgrond hebt, Van Hemerte Munt Zaden gedijt er moeiteloos op. Het enige waar je wel rekening mee moet houden, is dat deze plant de neiging heeft om breeduit te groeien. Het is dus belangrijk om het binnen de perken te houden en regelmatig te snoeien. Niet alleen is dit muntplantje een prachtige toevoeging aan jouw tuin, maar het heeft ook talrijke gebruiksmogelijkheden. De verse muntblaadjes kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om heerlijke muntthee te maken, of om smaak toe te voegen aan salades, desserts en cocktails. Daarnaast heeft munt ook nog eens een verfrissende geur, waardoor het perfect is om te gebruiken in potpourri of om zelfgemaakte zeepjes en kaarsen een heerlijke geur te geven. Kortom, Van Hemerte Munt Zaden is niet alleen een mooie aanvulling op jouw tuin, maar ook een veelzijdig kruid met eindeloze mogelijkheden. Waar wacht je nog.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemerte Munt Zaden

De Van Hemerte Munt Zaden kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemerte Munt Zaden bloeit Zomer. 

De Van Hemerte Munt Zaden is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemerte Munt Zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemerte Munt Zaden groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemerte Munt Zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.