Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack

ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack

Aantal in verpakking3 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack

Met het ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack kun je nu maar liefst drie verschillende soorten oesterzwammen tegelijk kweken! Dit pakket is perfect voor de echte liefhebber of de avontuurlijke thuiskok die graag iets nieuws wil proberen naast het standaard assortiment uit de supermarkt. In dit triple pack vind je drie royale porties oesterzwammenbroed van elk 50 gram, speciaal voor de grijze, gele en roze oesterzwammen. Met dit triple pack heb je de kans om een gevarieerde oogst aan oesterzwammen te krijgen. De grijze oesterzwammen staan bekend om hun intense umami-smaak en zijn perfect voor hartige gerechten. De gele oesterzwammen hebben een mildere smaak en zijn heerlijk in romige sauzen of als topping op salades. En de roze oesterzwammen hebben niet alleen een prachtige kleur, maar ook een zoete, nootachtige smaak die perfect past bij pasta's en risotto's. Het kweken van oesterzwammen is eenvoudig en leuk, en met dit triple pack heb je alles in huis om direct aan de slag te gaan. De broedzakken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen voor een optimale groeiomgeving voor de oesterzwammen. Volg de eenvoudige instructies en binnen no-time kun je genieten van je eigen verse oogst aan oesterzwammen. Breng je gerechten naar een hoger niveau met de ToshiFarm Triple Pack en ontdek de veelzijdigheid van oesterzwammen!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack

De ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voor Grijze Gele en Oesterzwammen Triple Pack vind je 3 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.