Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Tomaat Roma

Buzzy® Organic Tomaat Roma

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Tomaat Roma groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Tomaat Roma

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Tomaat Roma

De Buzzy® Organic Tomaat Roma zijn biologische tomatenzaden die u kunt gebruiken om in het voorjaar te zaaien. U kunt deze zaden binnenshuis voorzaaien in potjes of kweekbakjes. Plaats 2 of 3 tomatenzaden in elk potje en bedek ze vervolgens met plastic folie. Zet de potjes op een warme plaats en zorg ervoor dat de zaden voldoende vochtig blijven. Na ongeveer 10 dagen zullen de jonge tomatenplantjes tevoorschijn komen bij een temperatuur van 20°C. Laat slechts één plantje per potje groeien en verwijder de zwakkere tomatenplantjes. Zodra de plantjes een hoogte van 2 cm hebben bereikt, kunnen ze verplaatst worden naar een zonnige en koelere locatie, tussen de 15°C en 18°C. Deze biologisch geteelde zaden zijn gecertificeerd door de stichting SKAL en dragen het Biologische keurmerk. Daarnaast herkent u ze aan de termen 'Bio' of 'Organic'. Geniet van verse en smaakvolle Roma tomaten uit uw eigen tuin met de Buzzy® Organic Tomaat Roma zaden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Tomaat Roma

De Buzzy® Organic Tomaat Roma kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Organic Tomaat Roma bloeit Zomer. 

De Buzzy® Organic Tomaat Roma is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Tomaat Roma kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Tomaat Roma groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Tomaat Roma vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.