Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa

Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa groeit Hele jaar. Deze wordt maximaal 6 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdHele jaar
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa

De Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa is een heerlijk en voedzaam product dat een geweldige toevoeging is aan je dagelijkse maaltijden. Deze kiemgroenten zijn rijk aan voedingsstoffen en hebben een verfrissende smaak die je gerechten naar een hoger niveau tilt. Helaas zijn kiemgroenten zoals de Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa gevoelig voor E.coli-besmetting. Daarom is het van groot belang om ze altijd goed te wassen voor gebruik en ze niet te lang te bewaren. Om de versheid en kwaliteit van deze kiemgroenten te behouden, adviseert de producent om ze na het oogsten slechts enkele dagen in de koelkast te bewaren. De Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa is niet alleen smaakvol, maar ook erg gezond. Ze zijn een uitstekende bron van vitaminen, mineralen en antioxidanten, wat bijdraagt ​​aan een gebalanceerd dieet. Voeg ze toe aan je salades, sandwiches of soepen voor een extra crunch en een boost aan voedingswaarde. Met de Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa geef je je gerechten een gezonde en verrukkelijke twist.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa

De Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa bloeit Hele jaar. 

De Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa is . Heerlijk om mee te koken.

De Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa groeit maximaal tot 6 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Spruit-Kiemgroente Alfa Alfa vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.