Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2

Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2 groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2

De Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2, is een opvallende en smaakvolle toevoeging aan elke moestuin. Deze kleine ronde radijs heeft een prachtig helder wit vruchtvlees dat een knapperige en pittige smaak biedt. Naast het feit dat het een heerlijke groente is, is het ook nog eens een gezonde keuze. Radijzen zijn namelijk rijk aan vitamine C en Kalium, wat bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Deze radijzen kunnen gezaaid worden van februari tot en met september, wat betekent dat je gedurende het hele jaar van deze heerlijke groente kunt genieten. De oogsttijd loopt van april tot en met november, waardoor je regelmatig verse radijzen kunt plukken. De Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2 is gemakkelijk te kweken en vereist niet veel onderhoud. Met zijn unieke ronde vorm en helder witte kleur zal deze radijs zeker de aandacht trekken in je moestuin. Voeg deze Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2 toe aan je moestuin en geniet van de heerlijke smaak en gezondheidsvoordelen die het te bieden heeft. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, deze radijs is een geweldige keuze voor iedereen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de verrukkelijke smaak en knapperige textuur van de Franchi Radijs, Ravanello Tondo.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2

De Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2 bloeit . 

De Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2 is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Radijs, Ravanello Tondo Bianco 112/2 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.